Νεογέννητο πέθανε βασανιστικά από την πείνα και το κρύο !!!

Βασανιστικό θάνατο, από την πείνα και το κρύο, βρήκε το νεογέννητο αγγελούδι που βρέθηκε
προχθές το πρωί νεκρό κάτω από μια ελιά στην οδό Μοδέστου Παντελή, στη Λάρνακα. Η έκθεση του ιατροδικαστή που διενήργησε νεκροτομή στη σορό του....




βρέφους προκαλεί το κοινό αίσθημα… Οι ασυνείδητοι γονείς του το παράτησαν ζωντανό, έφυγαν και το άφησαν να πεθάνει «από ασιτία και κρύο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, το νεογέννητο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή μερικές ώρες μετά τη γέννησή του. Είχε γεννηθεί υγιέστατο… «Το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε ζωντανό κάτω από το δέντρο, χωρίς να του δοθεί τροφή από τη στιγμή που γεννήθηκε.


Ολα δείχνουν ότι ήταν ένας αφύσικος θάνατος» τόνισε. Πρόκειται για κοριτσάκι λευκής φυλής, που ζυγίζει περίπου τρία κιλά και όπως ανέφερε ο παιδίατρος Τιμόθεος Τιμοθέου που κλήθηκε πρώτος από την αστυνομία να το εξετάσει, ήρθε στη ζωή ύστερα από φυσιολογική και εύκολη γέννα.


Στο μεταξύ, σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς του και δη η μητέρα του έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές της Λάρνακας. Αστυνομικοί μεταβαίνουν σε γυναικολογικές κλινικές, νοσοκομεία, γιατρούς και φαρμακοποιούς προκειμένου να εξιχνιάσουν το αποτρόπαιο έγκλημα και να οδηγήσουν τους υπευθύνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.


O εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου δήλωσε ότι η αστυνομία έχει λάβει κάποιες πληροφορίες, οι οποίες αξιολογούνται και διερευνώνται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής θετικό αποτέλεσμα. Το άψυχο και παγωμένο σώμα του άτυχου βρέφους βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία.

Espressonews.gr