Τι θέλουν οι γυναίκες-Το μεγαλό αναπάντητο ερώτημα

Τι θέλει μια γυναίκα .. ? Ιδού η απορία ...
μια ερώτηση που βασανίζει τους άντρες εδώ και πολλά χρόνια .. και τελικά ακόμα δεν μπορεί να δοθεί μια πειστική απάντηση . Μπορεί η τεχνολογία να σημείωσε αλαματώδη πρόοδο αλλά δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το απλό ερώτημα ...
Όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες από την φύση τους , αποτελούν τα πιο περίεργα και απρόβλεπτα όντα . (Ούτε εγώ μπορώ να τις ψυχολογήσω μερικές φορές! χα) .
Κάποιες φορές είναι ευχαριστημένες όταν κάνεις όλα τα χατίρια τους αλλά όχι για πολύ , προσωρινά μέχρι να το βαρεθούν . Προσπαθείς να τις φτύσεις , κάνεις τα γνωστά κόλπα ζήλιας και αυτές κολλάνε , τρελαίνονται και μόνο στην σκέψη ότι κάποια άλλη πήρε την θέση τους , όλα αυτά μέχρι να καταλάβουν ότι συνεχίζεις να είσαι θύμα τους .
Τις κάνεις ένα μπάνιο αλλάζοντας συνέχεια το νέρο από κρύο σε ζεστό και από ζεστό σε κρύο και αυτές παίζουν το παιχνίδι . Δεν τους άρεσει όμως μόνο το ζεστό ούτε το χλιαρό , η αλλαγή κάνει την διαφορά !
Υπάρχουν γυναίκες που διψάνε για χρήμα , για αγάπες και έρωτες ή για ατελείωτο σεξ . Ναι αλλά αυτό δεν είναι ποτέ , κάτι στάνταρ .. δηλαδή από την μια θέλουν σεξ , από την άλλη όχι . Αυτό είναι το σωστό timing , που λέμε !
Άντε επειδή με τα χρόνια μεγαλώνει η εμειρία .. και ξέρεις τι και πότε το θέλει η γυναία , το ξεπερνάς αυτό το εμπόδιο και καταλαβαίνεις τι θα πει σωστό timing , έλα όμως που οι απρόβλεπτες γυναίκες άλλα λένε άλλα δείχνουν και άλλα εννοούν .
Τώρα θα μου πείτε .. μήπως και αυτές δεν ξέρουν τι θέλουν , τελικά ???
Εμμ... ποιός ξέρει τότε ?
Βοηθήστε μας και εσείς στο μεγάλο αυτό ερώτημα ...

Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες .. από τους άντρες ?

Κορίτσια .. πείτε μας να ξέρουμε!!