10 λόγοι που ο Gay Γάμος πρέπει να είναι παράνομος

Να εξηγήσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους gay
στο κρεβάτι σας μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε , δεν με αφορά! Απλά δεν συμφωνώ με την ιδέα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφύλων ..
Οι γκέι ας κάνουν τα πάντα για να είναι μαζί αλλά όχι να παντρευτούν , όταν λέμε γάμος έχουμε στο μυαλό πάντα έναν γαμπρό (άντρας) και μια νύφη (γυναίκα) όχι ανθρώπους ιδιου φύλου. Τότε δεν ξέρουμε ποιός είναι ο γαμπρός και ποιός είναι η νύφη !
Λόγοι που ο Gay Γάμος δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί !
1) Πρώτον , αν ο γκέι γάμος γίνει νόμιμος αυτό θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν gay . Με το πέρασμα τον χρόνων αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και όλοι πια .. θα είναι γκέι !
2) Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσικολογικό . Το να βλέπεις Sex And The City , να το κουνάς σαν να φτιάχνεις φραπέ και να κάνεις πάνω κάτω τα χέρια με λεπτή φωνή .. δεν είναι αντρική συμπεριφορά !!
3) Με την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ανοίξει η πόρτα σε άλλες παράξενες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι μπορεί ακόμη να θέλουν να παντρευτούν τα κατοικίδια ζώα τους, επειδή νιώθουν ότι μια κατσίκα ή ο σκύλος τους , τους αγαπάει περισσότερο από την σύντροφο τους !
4) Οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι νόμιμοι επειδή έχουν ως σκοπό την οικογένεια και τα παιδιά.Για αυτό άτεκνα ζευγάρια όπως οι γκέι δεν μπορούν να παντρευτούν νόμιμα γιατί ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα παιδιά . Άρα με τους γκέι το δημογραφικό πρόβλημα μεγαλώνει.

5) Ο Gay γάμος δεν υποστηρίζεται από την εκκλησία. Σε μια θρησκευόμενη χώρα όπως η Ελλάδα που έχει σταυρό ακόμα και στην σημαία, οι αξίες της θρησκείας είναι για όλο το σύνολο της χώρας .. και δεν πρέπει να καταστρέφονται.
6) Τα παιδιά που ζουν σε οικογένεια που δε υπάρχει το πρότυπο του αρσενικού και του θηλυκού , δεν θα έχουν σωστή ανατροφή και δεν θα πετύχουν στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολιτεία υποστηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένεις. Αν οι γονείς είναι γκέι .. τα παιδία θα είναι σαν ορφανά από τον ένα γονιό .
7) Ο Straight γάμος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει αλλάξει καθόλου, και είναι μια αρχή στην οποία στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα.
 8)Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν γκέι παιδιά, αφού οι γονείς Straight μεγαλώνουν Straight παιδιά .
9) Ο Gay γάμος θα αλλάξει το θεμέλιο της κοινωνίας. Και θα κάνουμε πολύ καιρό να προσαρμοστούμε στις νέες κοινωνικές μεταβολές . Θα χρεαστεί να περάσουν γενιές ..
10) Αν ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επιτρεπόταν ο Straight γάμος θα είναι λιγότερο σημαντικός , η ιερότητα του θα καταστραφόταν . Θα είναι ένας γάμος της πλάκας , σαν εκείνο της Britney Spears με τον Jason Alexander διήρκεσε μόλις 55 ώρες.