Μυστήριο με το αίμα της Lady Gaga!

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τα καμώματα της 25χρονης εκκεντρικής τραγουδίστριας, που πρόσφατα εμφανίστηκε αγκαλιά με το νέο αμόρε, αλλά η πιο πρόσφατη αφορμή δεν μας αφήνει περιθώρια.





Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Lady Gaga "άφησε τεράστιες ποσότητες αίματος (!) στην μπανιέρα" της σουίτας της στο ξενοδοχείου Intercontinental στο Λονδίνο όπου έμενε για λίγες μέρες το καλοκαίρι.


Την αποκάλυψη έκανε μια καθαρίστρια του ξενοδοχείου στο δίκτυο Truthquake, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό είχε αναφερθεί τότε στον ρεσεψιονίστ, με την… συμβουλή "να το ξεχάσει αμέσως".


"Όλοι οι υπάλληλοι πιστεύουν ότι είχε γεμίσει την μπανιέρα και έκανε μπάνιο στο αίμα ως μέρος κάποιας τελετής, ή ότι το χρησιμοποιούσε για να ολοκληρώσει κάποιο από τα καινούρια παράξενα κοστούμια της", υποστηρίζει μια διαφορετική πηγή για την τραγουδίστρια που είναι διάσημη για τις υπερβολικές εμφανίσεις της.


Όπως για παράδειγμα στην πρόσφατη περιοδεία της με τίτλο "Monster's Ball" όπου εμφανίστηκε να παίζει με ένα σιντριβάνι αίματος επί σκηνής.